Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Berbuka Puasa Bersama Ezamy dan Mr Pa di Chicken Hutz

Category: By Pyromaniac
26 09 08
CHICKEN HUTZ
Sunway PyrAMID

Aku sebenar tak betapa paham kenapa la ramai org berkerumun makan kat luar time weekend nie bulan puasa..tak bole ker tapau je nasi makan kat rumah..bukan apa aku kesian kat pasangan suami isteri nie...nak usung anak pergi ke tempat crowded mcm nie..nasib ko la ezamy..dan pilihan tak lain chicken huts dan situ penuh ngan majoriti nya student sebab harganya yg menarik dan boleh makan buffet dengan banyak nya..aku berkenan tgk anak dia yg comel kiut miut itu





 

1 comment so far.

  1. Anonymous February 20, 2009 at 2:56 PM
    ehh..gambar anak aku ada kat sinin la.......

Something to say?