Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

The invisible

Category: By Pyromaniac
4 August 2007 11.45PM
Midvalley

THE invisible

Malam wayang la..ari sabtu..ok sedutan cerita dia..budak mamat muka skema nie adalah best student time high school..tapi dlm masa sama dia nie ada problem ngan mak dia sebab terlalu mengawal perjalanan hidup dia dan dia start memberontak.dia cuba plan nak larikan diri dari mak dia dan study ker LOndon..dlm masa sama dia mengumpul duit dgn membuat coursework kwn high school.Problem yg mula timbul apabila kwn baik dia nie terlalu takut mcm chicken tuduh mamat nie yg report kat polis pasal kecurian..Pelakon watak jahat time tu anna..budak nie memang bermasalah besar..gaduh gengster dan masa sama CUN gile.ha ha bagi aku la..then minah nie belasah la mamat nie kat dlm satu hutan..tak psal terbunuh..minah nie bersalah dan campakkan dlm satu lubang...mamat nie start jadi invisible lepas tu la..kisah cam ner diri dia berada dlm satu alam yg lain sebelum menuju kematian..org kata nyawa nyawa ikan la...time tu la dia menyaksikan ttg mak dia yg sayang dia gila2,awek tu sebenarnya baik tapi ada masalah family..dan akhirnya mamat tu dpt kembali ke body dia selepas pertolongan minat tu..nak tau lebih2 tengok cerita tu sendiri...tapi lebih kurang cam drama ghost whispered..tv berapa aku lupa..cam tu la

 

1 comment so far.

  1. Iz August 7, 2007 at 1:00 PM
    talking bout film...aku rasa cite antu yg plg sedey dan buat muka aku mcm cekodok benyek adalah time tgk wayang cite Dorm...cite antu dr thailand...xdela seram mane...tp sedey giloss cite tu...klu ko x pnh tgk...acu ko carik vcd cite tu kt mana2...seram sey...

    p/s: cite ghost whispered di tayangkan kat 8tv tiap selasa..kul 9.30 mlm....season 2...huhuh...(*iklan ini adalah tidak berbayar...hahaha)

    -cikgu_term

Something to say?