Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

The Arabian Nights:PArt 2

Category: By Pyromaniac
3 August 2007 10.00Pm
Bukit Bintang
Selepas aku celebrate birthday kwn aku tu...boring punya pasal....kitaorg pergi la kat BUkit bintang..cadang nye nak ronda time malam hari..tgk ramai giler org duk kerumun satu area..aku pun dgn gerak hati park la kereta..Musim nie bersepah la org arab sana sini..dgn pakaian wanita dia lengkap color hitam..bauan semerbak harum..tulisan kat kedai,menu semua sudah di ARABkan...memang terasa aneh..dulu KL time 90an memang tak pandang oleh org arab nie..dan skrg siap leh wat concert besaran penyanyi arab..dan paling seronok leh tgk peel dorang kat negara kita nie...ada petikan lagu dia..ya habibie..allah allah..lepas tu dorang berjoget tgh jalan..aku tak paham maksud dia..tapi mcm menghiburkan saja...dan dorang nie kuat berbelanja besar...satu bende aku perhatikan awek dia byk yg cun..maintenance tinggi la plak.seronok duk perhatikan gelagat org..membe rempit aku siap kata apa lagi..meh la kita toreh beg dorang..adeh..ha ha..
Dulu area bukit bintang pernah dikaitkan dgn Syurga pelacuran..kecoh satu malaysia..tapi aku jugak dah banyak kali kene panggil oleh bapak ayam...membe aku tu kata ada time aku muka nampak stim..ha ha muka porn..kesitu plak..dan time nak balik tu ada la sorang transgender (ayat manis) tu tegur aku ..dia say HI bang..aku tak menoleh..terus blah wat bodoh..balik tu aku naik kereta aku mula la kacau dia..aku terus feeee witttt...kat dia..ha ha..aku takut nak jumpa face to face sebab pernah dulu aku nampak dorang nie lari kalahkan runner olimpik dek kene kejar JAWI sambil berkasut tumit tinggi..ayat dorang yg POPular...INi la cara kita cari makan bang...~!

Bukit bintang sudah di ARAB kan..betapa kuat nya pengaruh dorang nieh!
 

1 comment so far.

  1. -kEn- August 6, 2007 at 5:12 PM
    Abg Udin,

    tu bukan pondan...original perempuan-la cume die freelance pelacz

Something to say?