Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

My best friend BIRTHDAY

Category: By Pyromaniac
3 August 2007
8.00pm (SENTUL)
Celebrate my best friend birthday

nyum nyum fruit punch nie sedap nye...1 juta calories!
Aku nak wish happy birthday kat salah sorang best buddy aku dari ym nie..dah kenal dia dekat 2 tahun.Dulu x lover aku cukup anti ngan dia..ha ha..tapi bagi aku tak suka wat spekulasi..dan judge org berdasarkan luaran..and now..see sapa yg begitu baik pada aku..x lover aku ker atau pun best buddy aku nie..x lover aku even now tak pernah say HI!..memang la kitaorg dah break..tapi as a buddy takkan salah kot..takper la dia ramai peminat!...birthday dia nie sepatutnya esok..tapi aku sambut awal la..sebab aku weekend memang pack giler ngan aktiviti...dia kata nak makan tempat happening..mana lagi!

MEREWANG SAMBIL DRIVE KAT JALAN P RAMLEE
Thai club..membe polis aku selalu layan kat situ

Aloha dekat ngan passion..club baru tu!

 

1 comment so far.

  1. -kEn- August 6, 2007 at 5:08 PM
    Abg Udin,

    macam penah tgk je pics tersebut hehehe

    it was the ebst night for me....u know the reason

Something to say?