Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

A new HP dan Gathering sebelum FLy

Category: By Pyromaniac
9 September 2007


Entah cam ne HP aku tu leh rosak..kong..bateri tak masuk..last aku terpaksa beli mobile baru..walaupun tak secanggih mana..tapi at least org dpt call in dan out..tu pun dah kira ok..tambahan aku jenis yg buas dan ganaz...rasanya tak sesuai untuk aku pakai stok2 hp berjenis N series...
4.00PM
AMCOMP MALL
Kennys Roger

Gathering bersama x housemate lama..sebenar time tu adalah untuk merapatkan hubungan selepas sebulan dua tak jumpa..mcm acara bulanan tak rasmi la..melantak sepinggan dua di kenny roger..bercerita pasal kehidupan masing masing...dan izuan nie plak dengan penuh kesyahduan akan di hantar kerja kat beijing selama sebulan start time posa nanti..parah la dia nie nanti...takper dah besar pepandai la nak idup kan.

 

1 comment so far.

  1. Ad Rifza September 21, 2007 at 12:59 PM
    Buas dan ganazzz..yeke?..hehe..

Something to say?