Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Firework Competition Putrajaya

Category: By Pyromaniac
17 08 08

FIREWORK COMPETITION

PUTRAJAYA
Aku puas menyakinkan si minah berdua nie..pertandingan bunga api akan diadakan pada malam nie..aku kalau bab event nie memang selalu update..tambahan plak kali nie si cousin mastur nie nak try kamera berkuasa tinggi dia tue..jadi aku pun mengajaklah mereka berdua..seronok gak la melayan..tapi yg pelik kali nie bunga api dia tak meriah mcm dulu..mungkin sebab ekonomi gawat kot..kamera aku plak wat hal..perut dah lapar jadi malam tu plak pekene satay..nyummy..banyak cucuk aku bedal..

Pyro ngan 2 org awek

Kitaorg happy dapat tengok bunga api mengalahkan kanak2 ribena























Itu dia kamera berkuasa laser!


makan jgn tak makan!

 

0 comments so far.

Something to say?