Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Aquaria KLCC

Category: By Pyromaniac

19 August 2007

KLCC AQUARIA

2.00PM


AKu semenjak kebelakangan nie..malas gile nak update blog..tambahan nak update satu video pun ambik masa dekat berjam..internet dan computer slow nak mampus..last last aku dpt letak berapa kerat video je..haa..ujung minggu..masa utk rilek..mana lagi tempat terbaru aku nie...Aquaria..org lain dah masuk ..aku pun kata set je pergi situ..





View KLCC dari dlm kereta...



Pyro masih lagi misteri ttg identitinya



Ikan selar kuning..goreng ngan kunyit pun sedap


Ikan YU-yu


Belangkas tas


Ikan Tapak Kaki



Carta Organisasi Pertubuhan Bangsa Bangsa Ikan Sedunia

Pe Penyu
Penyu agar agar

Spesen Tun Tung

Sekumpulan tuntung@Tonto

Kisah Hidup Seorg penyu..pergi sekolah..kawin..projek..beranak..

Aku baru belajar berenang..buat gaya kuak kura kura

Never been Kiss

Kenapa dipanggil penyu agar bukan penyu hijau?

Penyu nie byk terdapat dekat rantau abg..dan time tu chalet dia murah jer RM30 sebilik..



Spesimen baby penyu tabung uji

Sama gak ngan kat atas



Spesis Katadok=Katak + Kodok..sebab dia nie besar sgt


ular pokok kayu

kumbang badak

mari la sini baby spider gigit tangan nie

Semak mcm kat bilik aku gak..bersawang

yg nie dipanggil tarantula

monyet ..dia tulis situ mutiara hutan

Monyet nie fotogenik..siap leh posing


ikan talapia



ikan sisik berkilat


nampak cam spesies haruan..makan anak








ikan landak



ikan helikopter..sebab ada dia gerak mcm helikopter
Pari..kalau bakar cicah ngan air asam atau kicap...memang umphmm


ikan yu rimau



ikan biru kepala besar


seekor ikan yu

papan sesentuh


mata aku rabun jauh so ++10% lebih kecil


obor obor biru

papan notis



melantak lepas time melawat.....gemuk bersiri laa

 

2 comments so far.

  1. Ad Rifza August 28, 2007 at 10:23 PM
    Ada pelbagai jenis hidupan di dalam aquarium ciptaan...Macam2 ada..ada ibu ikan.bapak ikan..anak ikan pun ada...Sotong,Penyu,belangkas..Macam2 makhluk ada...Ciptaan Maha Kaya yg tiada tolok bandingnya...Syukurlah keseimbangan alam itu nyata...Jangan musnahkan alam..Sayangilah alam kita..Keseimbangan untuk penerusan kehidupan yg sementara...
  2. Mohammad Zaki November 8, 2012 at 5:26 PM
    bkn ikan talapia tp ikan lampam jawa,bkn haruan tp tapah..aiyo mcm mana ni...sy cuma pet lover... byk slh info dlm blog ni...

Something to say?