Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Twinkle Twinkle little star

Category: By Pyromaniac
19 August 2007
8.00PM
ROOM aku


Malam tu aku dpt goodies baru dari membe aku...apa lagi time tu jugak aku pasang ..sakit lenguh leher aku duk mendongak ke siling tampal bintang..tapi yg nie bukan main hentam je letak..siap aku wat lakaran zodiaq lagi..hehe..dekat sejam dah abis semua bende aku tampal..dah results dia..peghh..lawa bile tutup lampu..rasa mcm aku imagine berada kat dlm hutan atau tepi pantai tgk bintang....bergemerlapan..susah la kat KL asyik habuk jerebu je....at least aku leh layan dlm bilik aku tiap tiap malam...
 

1 comment so far.

  1. Ad Rifza September 11, 2007 at 8:45 PM
    Ada nampak sapa2 tak kat situ..hehe

Something to say?