Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

The Simpsons & Perfume

Category: By Pyromaniac
28 July 2007

Ha ha ha ...cerita paling lawak...org kata lawak american yg paling humor setakat ini...homer bapak dia yg keras kepala,marge mak dia yg suara sengau,bart,lisa dan maggie watak anak anak dia..stgh part memang byk porn la..ada la terkeluar ayat bupp wanita..ha ha...penis..gay..tak sesuai utk budak kecik..aku rasa cerita nie patut layan sekali lagi..terlalu laju sgt lawak dia...sampai aku tak leh nak catch up....aku bagi rating 4 star..amacam!dan byk mesej yg cuba di sampaikan terutama penjagaan alam sekitar..tak la lawak yg takde makna

Petang seblm layan movies nie aku dan dia pergila jualan gudang perfume besaran di PJ...tamak woo...semua kalau boleh nak beli....tapi ambik 2 perfume CK one dan sebotol perfume DEEP...harga dekat Rm300..ok untuk stok setahun.Tak lah bau kambing lepas nie.
 

5 comments so far.

  1. Reez August 2, 2007 at 9:08 AM
    Kurang berminat dengan cerita kartun versi lawak... Kalau kartun anime @ action, OK sket...

    Anyway, enjoy ur movie ya...
  2. Anonymous August 2, 2007 at 3:14 PM
    SPONGEBOB SQUAREPANTS huahuahua..
    THE SIMPSONS mmg best.. tapi lum tgk lagi.. infact.. dah lama giler tk tgk wayang.. last tgk wayang citer.. THE COVENANT..adehh sedeyy.. tunggu someone ajak kiter tgk wayang jer.. *sigh..

    -KucingLahPulak-
  3. Ad Rifza August 3, 2007 at 1:20 AM
    Simsons ke samsons..haha...Ok laa tu dh nama lawak kan..seme hal jadi bahan lawakan...tapi mak ayah kena tapis utk budak2 kecik...tapi budak2 tak faham pun rasanya..
    Yg penting tak bau kambing lagi..hehe..
  4. Hannah August 3, 2007 at 2:25 AM
    ko layan gak ek katun2 ni yer...ni blog aku hannahku.blogspot.com...rajin-rajin kan lah diri melawat blog aku ni yer. :) BTW aku balik mesia kte bukak pose kt KLCC yer..aku banje.
  5. Anonymous August 3, 2007 at 11:31 AM
    ovies nie aku dan dia pergila <---sape 'dia'?

Something to say?