Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

AMAZING TRIP:PART 4

Category: By Pyromaniac
AMAZING TRIP: PART 4
FRIM KEPONG

25 December 2007
9.00 Pagi
Pagi cuti..kebykkan org lain dibuai mimpi..tapi aku jenis panas kaki..pantang je mesti nak jalan.. mula2 tu cadang la nak jogging ngan si dia..last ada plan baik punya pergilah ke FRIM...jungle tracking...syok abis...berborak dan berdiskusi pasal mcm2 hal dunia termasuklah meaning FRIM..siap leh argue lagi pasal maksud FRIM...ada org tu ckp forest dan aku ckp plak pasal jungle...entah2 apa apa tah..kalau untuk menikmati keindahan alam hutan hijau khatulistiwa...aku rasa tempat nie paling terbaik sebab jarak pun sepelaung je dari KL..aku rasa tak rugi kalau sekali sekala pergi tempat sebegini..tenang dan damai....perghh
p/s:ada budak tu kene pacat..mesti trauma yg dashyat lepas tu..kesian dia

tempat nak jungle tracking
Abg pyro ngan signboard rover track

dongak ke langit nampak la patent yg cun punya


Rumah titian gantung

Laluan yg curam


titian gantung

abg pyro berseronok2 turun gunung

muka kepuasan tak terkata

pokok yg leh wat ubat tenaga batin

air terjun pun ada jugak..

Peace selepas kepenatan tak terkata

 

2 comments so far.

  1. Ad Rifza January 22, 2008 at 12:24 AM
    Oklaa tu masih ada kehijauan di sekitar KL..Harap2 kehijauan itu berkekalan sampai bila2....
  2. Alam Setia January 22, 2008 at 4:46 PM
    Lama...tak gie FRIM. Best situ waktu pagi

Something to say?