Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Restoran Yusof Haslam (Jalan jalan cari makan)

Category: By Pyromaniac

Restoran Yusof Haslam

Lokasi berhampiran dengan Hospital Tawakal

Kebelakangan ini,byk selebriti artis berlumba untuk membuka restoran. Berbekalkan dengan populariti masing2 ada yg berjaya dan ada setengah lingkup ..biasa lah dunia hiburan nie populariti sekejap naik sekejap turun..tgh naik nie la mcm mcm business la dorang bukak..kali nie jalan2 cari makan aku mencari tempat makan yg baru iaitu restoran yusof haslam terletak berhampiran dengan hospital tawakal...muak juga la makan tempat yg sama..asik fast food jer...restoran nie derekemen kan oleh kwn aku si firdaus nie..selepas aku melantak kat sini..hurmm makanan nya boleh tahan..terdpt nasi campur pada waktu tengah hari dan kuih muih tradisional pada petang hari..dan aku cuba la order murtabak nya..yeah..rasanya boleh tahan..terdpt byk cebisan daging ayam di dalam walaupun harganya boleh tahan..standard la kan populariti tu mahal harganya :)
 

1 comment so far.

  1. Nan January 20, 2009 at 9:42 PM
    sedapnya

Something to say?