Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sakura Restaurant (Jalan jalan cari makan)

Category: By Pyromaniac
Restaurant Sakura
Jalan Jalan cari makan
Mei 2008
Malam nie perjumpaan ex housemate..membe aku sorang nie dia suka makan tempat yg high class..takper la bagi dia memang mampu..aku nie plak gaji ciput jer mana mampu nak makan sampai beratus ringgit sekali bayar..takperla bukan selalu kan..kali nie kitaorg mencuba di tempat yg baru restoran sakura yg terletak di melawati..suasana rileks..santai..dan meriah..makanan at least kene spend beratus la kalau makan untuk 4-5 org..kali nie masing nak mencuba hidangan istimewa shark fin sup,ikan siakap masak stim,daging masak merah dan sayur campur..disebabkan masing kelaparan..portion lauk tu tak mencukupi..kecewa gak aku...tapi yg penting adalah masa untuk bersama ngan kawan lama tu adalah priceless..makanan masuk perut hilang lah!




 

1 comment so far.

  1. ceri merah January 20, 2009 at 9:02 PM
    nmpk mcm sedap je..promote la byk lg tpt mkn2,de msa nk jg try..pastu letak foto cun2 sket esp pemandangan bl g satu2 tpt tu..interested to know da real envi,mls nk survey jauh2..jauhkn lg p'jlnn so byk lg tpt mkn+bercuti leh msuk dlm blog u..well done

Something to say?