Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

TAKDE MOOD!

Category: By Pyromaniac
Hari nie aku memang takde mood..rasa sunyi..terabai..loser etc..biler perasaan mcm nie berlaku mulalah aku start nak makan banyak ..abis satu whole kek untuk bos aku mat saleh nie aku bedal..makan non stop kat opis..time lunch plak aku melantak lagi..balik petang tu aku sakit hati..sesgt..loser loser loser..nak pergi gym takde mood dan aku pergi lagi makan sepuas hati..balik tu aku bedal lagi one box ferrero roche yg sepatutnya aku simpan sebagai hadiah..wat apa aku pikir ttg org lain sedangkan diri aku pun sunyi mcm nie..loser..sapa peduli pasal aku? entah aku giler sket..ada mental problem..adehh..tolong aku..hurmm :( takde mood nak update blog..emosi tak stabil ketika nie..kesian aku kan?aku memerlukan perhatian sebenarnyaa :(
 

4 comments so far.

  1. mdiana January 24, 2009 at 9:49 AM
    Its your guilty conscience...eat then feel guilty then feel bad about yourself. Takpe pyro, nanti kawe balik mesia kite jogging...
  2. eQ January 25, 2009 at 10:48 AM
    takde m00d...? jom kuar minum...hehe
  3. Nan January 28, 2009 at 12:44 AM
    patut la senyap je rupa rupa nya takde mood sorry bro
  4. hafizzuan February 9, 2009 at 10:40 PM
    sunyi..? find sumone la..

Something to say?