Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

My new Mobile Phone

Category: By Pyromaniac




30 09 08

New Mobile Phone

HTC Touch Dual
Dah lama aku mengidam nak dapatkan at least satu PDA phone nie..yer la semakin sibuk..ngan urusan harian..banyak bende aku nak rekodkan..otak pun semakin slow memori..jadi perlu ini semua lah..berkira nak beli sebenarnya..yer la harga sgt menakutkan..mengalahkan 3 bulan gaji aku semasa bekerja di coffea bean dulu..takper la ada rezeki lebih time aku kerja ngan company air dulu..bole la beli...mula2 aku tak suka sgt function dia complicated dan harga yang perlu dibayar untuk caj internet yg terlampau tinggi..pernah seketika bill telepon aku cecah 200++ termasuk penggunaan internet..aku mengeluh gak lepas tu..tapi selepas aku menggunakan celcom broadband..aku boleh menggunakan hp nie sebagai modem dan leh surf internet di mana jua aku berada..canggih rasanya..mula tu jakun dapat bende nie dan last last aku campak sana sini sehinggakan dah calar..ades mak aku pernah bising aku nie memang jenis tak sayang barang..jangan tiru le perangai aku nie :) barang berharga bukan seringgit dua...
Specification tentang HP nie

Operating System
Windows Mobile® 6 Professional

Display
2.6-inch TFT-LCD with backlight LEDs, touch-sensitive screen

Processor
Qualcomm® MSM 7200, 400MHz

Memory
ROM: 256MB ; RAM: 128MB SDRAM

Dimensions
107 mm (L) X 55 mm (W) X 15.8 mm (T)

Weight
120g with battery

Network
HSDPA/UMTS: 2100 MHzHSDPA: Up to 384kbps for upload and 3.6Mbps for downloadUMTS: Up to 384kbps for upload and downloadGSM/GPRS/EDGE: Tri-band 900, 1800, and 1900 MHz(The device will operate on frequencies available from the cellular network)

Device Control
HTC TouchFLO™5-Way navigation control

Keyboard or Keypad
Slide-out 12-key keyboard
Connectivity
Bluetooth® 2.0 with A2DP& AVRCPHTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB and audio jack in one),
Hi-speed USB 2.0

Camera
Main camera: 2 megapixel color CMOS camera Second camera: CIF CMOS color camera

Audio
Built-in microphone and speaker
Ring tone supported formats: -MP3, AAC, AAC+, WMA, WAV, and AMR-NB -40 polyphonic and standard MIDI format 0 and 1(SMF)/SP MIDI

Battery
1,120 mAh rechargeable Li-polymer batteryStandby time: - Up to 250 hours for UMTS - Up to 180 hours for GSM(Subject to network and phone usage) Talk time: - Up to 3 hours for UMTS - Up to 5 hours for GSM - Up to 1.78 hours for video call(Subject to network and phone usage)

Expansion Slot
microSD™ memory card (SD 2.0 compatible)

AC Adapter
Voltage range/frequency: 100 ~ 240V AC, 50/60HzDC output: 5V and 1A
 

1 comment so far.

  1. Anonymous March 1, 2010 at 8:14 PM
    Hi everybody! I don't know where to start but hope this place will be useful for me.
    In first steps it is really good if someone supports you, so hope to meet friendly and helpful people here. Let me know if I can help you.
    Thanks and good luck everyone! ;)

Something to say?