Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thai Express

Category: By Pyromaniac

08 05 09

Thai Express restaurant

Hurmm..makan bersama dengan si minah nie..mastura..merangkap PA aku..personal assistant..jarang ada membe perempuan yg very close mcm nie..kalau rapat ingat aku nak ngorat la..nak ajak couple etc..belum bersedia..nanti la..status single tu pasti akan hilang satu hari nanti..petang selepas balik opis aku mengajak minah nie makan di the curve.backyard...menu aku nak order..thai green curry hot noodle..kalau dah green curry tu rasanya pasti mcm masak lemak cili api negeri sembilan..berlemak..dah agak dah..tapi rasanya boleh tahan sedap dan seafood yg penuh dalam bowl..padanlah dengan harganya!kerap kayap la hujung bulan nanti



 

2 comments so far.

  1. John Iverson June 11, 2009 at 9:27 PM
    Terus rassa lapar bro
  2. Pyromaniac June 12, 2009 at 11:11 PM
    hehe saja tambahkan selera makan anda

Something to say?