Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Kisah Silamku:Offshore..lifeku berkecamuk

By Pyromaniac



4 11 09
Offshore Terengganu
Selepas aku di arahkan menyerahkan hpku kepada agents..arghh perasan berkecamuk..lost contact selama seminggu lebih..kau selalu mengatakan benci komunikasi error..tapi masalah ngan kerja aku dan pelbagai bebanan..menyebabkan aku bukan seperti yg kau kehendaki itu..sentiasa berhubung dgnmu ibarat RF mu itu..aku bukannya polis yg mempunyai sepenuh masa untuk dihubungi..aku tahu kau pernah cuba untuk meminta pertolongan RF mu untuk aku mendapatkan kerja sebagai inspector polis supaya aku sentiasa dapat bersamamu..24/7 days..tapi walaupun berusaha segala rezeki datang dari NYA..sepanjang masa aku berada di offshore aku tak lupa membawa gambar kenangan aku dan ko bersama..mendengar lagu melo2 atas katil keseorangan selepas aku habis shift aku..arghh pastinya aku tertido lena..bayangkan aku berada bersama dlm pelukan ko..selama seminggu lebih aku wank..tak sabar rasanya nak balik..nasib baik job aku nie selama seminggu lebih..bayangkan kalau sebulan atau 2 bulan..mati rasanya..tak pasal2 kau pun dah ada org lain masa tu..sebab kau kesunyian..itulah pengorbanan yg terpaksa di lakukan..arghh..aku sentiasa ingin berhubung dgn ko..aku terpaksa mencuri peluang menggunakan email yg terhad di atas bridge dan menggunakan komputer yg biasanya digunakan oleh kapten kapal..menggunakan kuasa pujuk aku akhirnya dpt aku menghantar sekeping email yg mengatakan life aku disini baik dan juga ingin mendengar khabar berita dari ko..bila saja aku menerima email kembali rasanya macam dunia ni aku yg punya..angau yg sungguh menakutkan..setiap hari bermimpi..mimpi yg indah belaka..tapi realitinya..kau telah melakukan sesuatu di belakang pengetahuan aku..mengapa kau sanggup melukakan hatiku ini..aku pergi mencari rezeki dan bukannya aku pi menjalang pun..!!..arghh
 

2 comments so far.

  1. ceri merah December 3, 2009 at 3:05 PM
    en.pyro minat beg deuter x?..visit this blog ok..http://deutermalaysia.blogspot.com
  2. Anonymous December 6, 2009 at 11:06 PM
    Good day !.
    might , perhaps very interested to know how one can reach 2000 per day of income .
    There is no need to invest much at first. You may commense to get income with as small sum of money as 20-100 dollars.

    AimTrust is what you thought of all the time
    AimTrust incorporates an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

    Its head office is in Panama with offices around the world.
    Do you want to become an affluent person?
    That`s your choice That`s what you desire!

    I`m happy and lucky, I began to get income with the help of this company,
    and I invite you to do the same. It`s all about how to choose a proper partner utilizes your funds in a right way - that`s it!.
    I earn US$2,000 per day, and my first investment was 500 dollars only!
    It`s easy to start , just click this link http://asonykyde.bigheadhosting.net/lijuhymi.html
    and lucky you`re! Let`s take our chance together to get rid of nastiness of the life

Something to say?